För över era logistikordrar till AkkaFRAKT med denna integration för WooCommerce. Detta plugin är skapat för att med AkkaFRAKT och WooCommerce ge bättre förutsättningar för företag att följa och hålla koll på sina ordrar. AkkaFRAKT och WooCommerce är integrerade och kopplade med Unifaun. Med AkkaFRAKT och WooCommerce ges alla förutsättningar för att hålla stenkoll på företagets alla ordrar.

Detta är en orderkoppling som även kallas XML-postning och är en tilläggstjänst hos Unifaun. Orderkopplingen kan gå direkt via Unifan men det finns även företag som erbjuder sig att ta hand om processen för att ni som företag ska slippa ha flera kontakter involverade. Startavgiften ligger på 2500 kr och sedan är det en fast avgift per år om 2000 kr, båda priserna är exklusive moms.

Varför välja AkkaFRAKT och WooCommerce Plugin?

  • Besparar tid och letande efter ordrar
  • Pluginet är i samspel med WordPress
  • Alla fraktsedlar skapas automatiskt i Unifaun direkt vid beställning
  • Ställ in enligt eget önskemål hur pass detaljerat uppdateringar ska visas i flödet

Woo Pacsoft Unifaun

För att få tillgång till tjänsterna måste pluginet först installeras. Detta görs genom att man går in i den officiella WordPress-katalogen via WP-admin och den inloggning som man skapat där. Härinne söker man sedan efter Woo Pacsoft Unifaun och sedan är det bara att trycka installera. Därefter går man till pluginets inställningssida Pacsoft/Unifaun och väljer kontotypen Unifaun. Ange sedan användar-ID och lösenord och därefter uppger man API-nyckeln som tilldelats vid tidigare registrering.

Här kan du sedan enkelt och väldigt och överskådligt följa dina ordrar, vart de är och när de beräknas vara framme. Det finns flertalet olika kolumner som anger avsändare samt användar-ID för leveransen, namn och adress på beställare, status på leveransen och om den är under behandling eller är färdigbehandlad. Priset för leveransen och vilka som levererar som exempelvis Postnord eller liknande står med. Sista spalten är en ruta för Unifaun checkout där en grön bock visar när allt är klart. Här kan du även ladda ner en fil med hela orderförloppet i PDF till din dator eller mobil. Med AkkaFRAKT och WooCommerce ges alla förutsättningar för att hålla stenkoll på företagets alla ordrar.