Boka aktiviteter i Stockholm

Det blir allt vanligare och vanligare att styra upp olika sorters aktiviteter när man anordnar ett event. Ett sådant event kan till exempel vara en möhippa, svensexa, födelsedag, babyshower, konferens, kick off, återförening eller after work. För många som bor i Sverige är det ett givet val att välja bland alla aktiviteter i Stockholm, och kombinera det med några dagars besök i huvudstaden. Även om man bor i Stockholm så tröttnar man aldrig på att roa sig, och stadens utbud av aktiviteter gör det i princip omöjligt att inte ständigt hitta nya saker att hitta på. 

Aktiviteter – möhippor och svensexor

Att anordna en möhippa eller en svensexa för en vän är något som de flesta tar på väldigt stort allvar, dels för att dagen ska bli så rolig som möjligt och dels för att det är en dag som de flesta minns hela livet. Om man väljer att anordna sin möhippa eller svensexa i Stockholm så kan man vara lugn, det finns många olika aktiviteter samt kombinationer av aktiviteter och events att välja mellan. De flesta brukar kombinera flera olika aktiviteter, oftast en större och ett par mindre aktiviteter, ihop med en god middag och såklart några drinkar och dans. De populäraste aktiviteterna på möhippor och svensexor just nu är bubbelball och archertag. Då får man både skjuta pilbåge på varandra och tackla varandra så hårt man kan utan att någon kommer till skada. De aktiviteterna brukar sedan kombineras med en något lugnare aktivitet. 

Aktiviteter – mat 

Att anordna aktiviteter kring mat och matlagning har länge varit en storfavorit. Det är ofta enkla och engagerande aktiviteter som dessutom passar många olika storlekar på grupper. Man kan till exempel välja om man vill få hembesök av en stjärnkock, eller ta med sig hela gruppen till ett storkök och köra en matlagningstävling som de som sänds på TV. Något av det bästa med en mataktivitet är att man såklart får äta maten som man lagat, så där kombinerar man enkelt ihop aktiviteten med middagen! Här är några exempel på olika aktiviteter kring mat och matlagning:

  • Köks- och matduellen: rolig tävling med klassiska moment
  • Korvtillverkning med trerätters middag
  • Dessertmästarna: efterrättsälskarnas favorittävling