Hitta kontor via Newst

Newst är en webbplats som presenterar lediga lokaler över hela Sverige. För fastighetsägare blir det en möjlighet att nå ut till framtida kunder. För de som söker kontor och andra lokaler skapas en enkel väg att snabbt hitta lediga objekt i flera städer i Sverige. Newst bir därmed en webbplats där fastighetsägare och hyresgäster möts.

Så här kan du hitta och hyra kontor i Stockholm hos Newst:

  1. Specificera sökningen

Gå in på Newst.se och specificera sökningen mot vad som önskas. Här går det exempelvis att välja mellan köp/hyr, typ av lokal och kommun.

  1. Läs om de olika objekten

Efter att filtrering skett presenteras de kontor (eller andra lokaler) som finns lediga. Här kan man klicka in sig på dessa och läsa mer om exakt var de ligger, storlek och vad lokalerna förväntas användas til.

  1. Skicka intresseanmälan

Vid varje objekt finns ett formulär som kan skickas in av de som har intresse för objektet. Det är ett intresseformulär som innebär att man blir kontaktad av Newst för vidare diskussion kring objektet. I många fall framgår exempelvis inte hyreskostnad eftersom detta kan påverkas av flera faktorer. Priset blir därmed presenterat om man väljer att ta kontakt med företaget.

Stort utbud

När en sökning genomfördes i september 2019 fanns det 1157 objekt ute att välja på. Detta både för de som ville hyra lokal och de som ville hyra kontor i Stockholm hos Newst. Samtidigt är detta inte enbart kontor utan även butiker, industrilokaler, lagerlokaler och hotell. Men genom att man snabbt kan filtrera de olika alternativen går det att enkelt att få fram enbart kontor i Stockholm.

”Låt hyresvärden göra jobbet”

Varför lägga tid och energi på att söka efter kontor när istället hyresvärden kan komma med passande förslag? Via hemsidan går det att fylla i ett formulär där man anger personuppgifter samt information kring behovet av kontor. Genom att vara detaljerad kan informationen vidarebefordras till fastighetsägare som möter dessa behov.

Support

Enklast kan support ges via chat på hemsidan. Det går även att ringa dem mellan 9 – 17 på vardagar eller skicka ett mail. Detta oavsett om man här hyresvärd eller blivande hyresgäst.

Vill du hyra kontor i Stockholm hos Newst? – Besök Newst.se för mer information