Apple kommer hela tiden med nya modeller och för många innebär detta att de vill byta telefon snabbt. Om man är intresserad av en äldre modell kan detta vara goda nyheter, eftersom det ofta finns bra begagnade alternativ på marknaden. iPhone 8 är en klassisk iPhone för de som tidigare använt Apples produkter vilket kan vara både bra och dåligt. Man upplever kanske inga direkta förbättringar mot föregående telefoner, men detta kan dessutom vara hela poängen. Med en iPhone 8 får man en bra och välfungerande smartphone som är enkel att använda.

Design och skärm

Designen på iPhone 8 är mycket lik den hos iPhone 6s och 7. Skärmen är ungefär lika stor och man kan använda samma skal till dessa telefoner. iPhone 8 har dessutom en True Tone-skärm vilket gör att den anpassar sig till miljön den befinner sig i. Vid lågt ljus i omgivningen sänks ljusstyrkan automatiskt i skärmen så att man inte slösar batteri eller får obehagligt starkt ljus i ögonen.

Iphone 8 kamera – skarpa bilder

Något av det som gjort iPhone 8 så populär är dess kamera. Till skillnad från dess föregångare kan iPhone 8 inte bara ta skarpa bilder vid bra ljusförhållanden, utan även i mörker. Kameran har blivit hyllad av många för att den har bra färgåtergivning och tar skarpa bilder i olika miljöer.

Fördelar med iPhone 8

De tydligaste fördelarna med iPhone 8 ligger i det att den är en klassisk iPhone. Den fungerar mycket bra och har inga stora designförändringar i jämförelse med sina föregångare, vilket gör det smidigt att byta telefon. Några andra fördelar med iPhone 8 är:

  • Snabbheten – iPhone 8 är snabb och smidig att använda.
  • Batteritiden – Till skillnad från sina föregångare har iPhone 8 en bra batteritid.
  • Kameran – En av de största fördelarna är kameran som är enkel att använda och ger goda resultat.

Enkelt att byta mellan mobiler

Det är enkelt att byta mellan olika iPhones eftersom man snabbt kan ladda över hela sitt gamla innehåll i den nya telefonen. Detta gör att det är mycket populärt för iPhone-användare att då de vill uppgradera telefonen välja en iPhone före andra märken. Man laddar över den gamla telefonens innehåll till iTunes, och sedan helt synka den nya telefonen för att få tillgång till allt material. På så vis behöver man inte förlora några kontakter eller annat värdefullt innehåll då man byter telefon.