Vi lever i en tid då allt runt omkring oss digitaliseras. Därför är det också fullt logiskt att vi även digitaliserar våra gåvor. Joyful Giftcard är ett exempel på ett gåvokort som du kan skicka digitalt. Fördelarna med att göra detta är flera och här belyser vi dessa!

Därför är digitala gåvokort att föredra framför traditionella

Det finns flera skäl till att digitala gåvokort är bättre än analoga diton. Till att börja med är det ett faktum att vi människor älskar gåvor och presentkort. Det är också såväl billigare som smidigare att inhandla julgåvor och liknande på nätet istället för i butik.

Det är också värt att nämna att personer i största allmänhet både gillar att ge och få gåvor. Därmed är denna transaktion en positiv upplevelse för bägge parter. Det digitala gåvokortet är också ett bra sätt att bryta isen och inleda en konversation. Därför föredrar många chefer runt om i landet att använda sig av dessa gåvor när det är dags att ge presenter till de anställda.

Joyful Giftcard går snabbt och smidigt att skicka till mottagaren

Som vi redan har nämnt är Joyful Giftcard ett gåvokort som kan skickas digitalt. Det kan antingen skickas via mejl eller sms och når på så vis fram direkt till mottagaren. Det är svårt att föreställa sig ett snabbare och smidigare sätt att belöna medarbetarna. Detta gäller inte minst om de arbetar på distans eller är placerade på en annan ort.

För att sammanfatta det hela är fördelarna med att skänka ett digitalt gåvokort dessa:

  • Det är smidigt. En stor fördel med digitala gåvokort som detta är att de är smidiga att ge till mottagaren. Du slipper ta dig till en fysisk butik och köa för att kunna köpa dem.
  • Det går fort. Du kan snabbt och enkelt beställa gåvokorten och leverera dem med bara några klick. Därmed behöver du inte bekymra dig om du skulle vara ute lite grann i sista minuten.
  • Mottagarna blir glada. Digitala gåvokort står dessutom högt upp på önskelistan hos många mottagare. Detta då de motsvarar de behov och förväntningar som vi har på gåvor.