Det finns många fördelar med att hyra in sig på ett kontorshotell på Södermalm istället för att ha ett eget privat kontor någonstans i staden. En av dom är att det ofta finns pengar att spara och en annan att det finns goda möjligheter att nätverka med andra företag som sitter i samma ”hotell”. Nedan kan du läsa mer om vilka fördelar som finns!

Södermalm – Ett bra läge

I Stockholm är det ofta viktigt att ha bra läge för sitt kontor, något just kontorshotellen har. Givetvis finns olika alternativ och lägen att välja bland men man kan säga att man har större chans att hamna på en bra plats om man väljer ett kontorshotell istället för ett eget privat kontor.

Billigare kontorshotell på Södermalm

En annan fördel med att hyra in sig på ett kontorshotell är att man kan spara pengar. Att hyra kontor, kanske till och med ett som egentligen är alldeles för stort för verksamheten, är dyrt på Södermalm och många gånger kan man alltså spara en slant genom att istället välja ett kontorshotell.

Enkelt och flexibelt

Kontorshotell är en enkel och flexibel lösning. Här finns det mesta man kan behöva – alltifrån skrivare till konferensrum. Dessutom brukar det vara fräscht, modernt och uppdaterat så att man kan driva sin verksamhet på ett effektivt sätt.

Möjligheten att nätverka med andra, som nämndes ovan, är också en stor fördel. Om inte annat kan det vara trevligt med sällskap på kafferasten eller lunchen om man tillhör en av dom som annars jobbar ensam.

Välja kontorshotell på Södermalm

Låter fördelarna med att hyra in sig på ett kontorshotell på Södermalm lockande, och passar lösningen för dig och din verksamhet? Då finns en hel del att välja bland. För att göra valet lika enklare är följande steg att rekommendera:

  • Se över utbudet
  • Jämför utbudet (vad som ingår etc.)
  • Jämför priser
  • Fundera över vilket läge som passar dig bäst

Det kan såklart finns kontorshotell på Södermalm som är fulla men har du hittat det som känns rätt brukar det finnas möjlighet att skriva upp sig på en kölista. Kanske går det till och med att få reda på ungefär hur lång väntetiden är, och på så vis kan du veta om det är värt att vänta eller bättre att välja ett annat alternativ.