Har du tänkt att köpa ett cykelställ eller en cykelpollare? Detta kan vara ett utmanande köp att göra om du aldrig tidigare har gjort det. För var börjar man egentligen när man ska köpa något liknande? Och hur vet man att man gör en bra investering? Det finns en rad frågor och information att ta del av. Så vill ni köpa cykelställ eller cykelpollare så besök cykelställ.se eller läs vidare här!

Därför bör du köpa cykelställ eller cykelpollare

Det är tyvärr få fastighetsägare och andra intressenter som känner till fördelarna med att köpa cykelställ eller cykelpollare. Men faktum är att det finns många fördelar med att göra just detta. Till fördelarna hör bland annat att du:

  • Är en del av den gröna rörelsen
  • Erbjuder ett alternativt transportsätt
  • Uppmuntrar cyklister att besöka ditt företag

Fortsätt att läsa så ska vi berätta mer om dessa fördelar!

Bli en del av den gröna rörelsen

Det går inte längre att förneka att den gröna rörelsen är här för att stanna. Att få fler svenskar att cykla oftare är ett viktigt steg i energiomställningen. Som företag vill du därför framstå som en möjliggörare av gröna transporter snarare än någon som motverkar detta.

Genom att bli en del av den gröna rörelsen kan du bland annat göra ditt företag mer intressant för investerare att investera i. Dessutom marknadsför du dig till ett specifikt kundsegment genom att köpa cykelställ eller cykelpollare till ditt företag. Så ta ett stort kliv mot att bygga en mer miljömedveten image kring ditt företag – gör denna investering idag!

Erbjud ett alternativt transportsätt

Det är viktigt för dina kunder att kunna ta sig runt i staden och att kunna transportera sig till och från ditt företag. Detsamma gäller för övrigt även dina anställda. Om du vill få fler att lämna bilen hemma till förmån för cykeln är det viktigt att du möjliggör för dem att göra detta. Det gör du enklast genom att bidra till att erbjuda ett alternativt transportsätt – cykel!

Uppmuntra cyklister att besöka ditt företag

Alla beslut som du fattar i ditt företag påverkar dina kunders uppfattning om företaget. Detta är dock en enkel investering som kan uppmuntra cykelburna kunder att besöka ditt företag oftare!